Praktiske opplysninger

INFORMASJON:
Informasjonssenteret er behjelpelig med de fleste spørsmål i forbindelse med stevnet. Her møter du Maria og hennes gode hjelpere. Informasjonssenteret selger profileringsartikler for VIVIL-LEKENE og formidler bytte av festbilletter. I år er festbilletten et armbånd. Informasjonssenteret er lokalisert ved hovedinngangen til Nadderud Stadion.

TRANSPORT:
Forespørsel om transport under stevnedagene kan rettes til transportansvarlig Per Døving på telefon 91199534. Dette gjelder transport til og fra hotell og Nadderud eller til tog/buss.

KAFETERIA/KIOSK:
Kafeteria i Nadderudhallen er åpen for servering under hele arrangementet. I nye Nadderud Arena blir det egen kafeteria lørdag og søndag, samt servering fra grillen utenfor inngangspartiet. I tillegg henvises det til kiosk på stadionområdet og på baksiden av stadionområdet hvor det selges drikke, frukt, vafler, kaffe, te, smurte rundstykker, pølser og is.

TOALETTER:
Toaletter finnes i begge stadionhusene, Nadderudhallen og Nadderud Arena, samt i Nadderud Stadion.

SEKRETARIAT:
Sekretariatet ligger i 2. etasje i Stabæk Fotball`s lokaler. Resultater blir slått opp fortløpende på hovedtavle ved infokiosken og ved aktivitetssenteret samt egen tavle i Nadderud Idrettshall for Bocciaturneringen og egen tavle i Nadderud Arena for håndballturneringen.

NYTT AKTIVITETSSENTER MED NOE FOR ENHVER:
I år har vi et nytt og flott aktivitetssenter med leker, spill og konkurranser. Du kan prøve dansematte, fotballblink, tautrekking, ansiktsmaling, lykkehjul og mye mer. Vi åpner en stor ny kafeteria med grilling og pinnebrødsteking. Man kan prøve seg på tilrettelagt Judo og tilrettelagt kampsport med flinke instruktører, og vi har stand med fysioterapeuter som gjør oppvarmingsmassasje til dem som ønsker seg det.

FØRSTEHJELP:
Ved behov kontaktes førstehjelpstasjonen som er opprettet på banen. Norsk Folkehjelp stiller med ett stort mannskap og høy kompetanse.

DELTAKERFESTEN:
Festen er i år på Thon Hotel Oslofjord. Ved parkeringsbehov får dere parkeringslapper i hotellets skranke. Billetter til deltakerfesten leveres ut på hos Maria Riiber i informasjonssenteret på lørdag, og ikke på fredagens lagledermøte slik som tidligere!

VIVIL – LEKENE
Er et idrettsstevne for utviklingshemmede, uansett funksjonsnivå. Det vil ikke bli foretatt diskvalifikasjoner av deltakere som kommer i skade for å bryte det gjeldende reglement.