En uforglemmelig helg for utviklingshemmede

Vivil Idrettslag har gleden av å arrangere Vivil-lekene for 39. gang i år!                                                         En stor takk til Extrastiftelsen, frivillige og våre sponsorer som gjør at eventyret kommer til livet.

Vivil-Lekene er Norges største idrettsstevne for utviklingshemmede, og utøvere fra hele Norge og det store utlandet deltar årlig på festlighetene. Målet med Vivil-Lekene er å gi en uforglemmelig idrettsopplevelse til alle våre utøvere og besøkende. Det blir en helg spekket med idrett og kule opplevelser for utviklingshemmede i alle aldre.

Trykk her for påmelding til Vivil-Lekene 2018!

Familiearrangement

Her finnes det nok å finne på for hele familien. I aktivitetsteltet arrangeres en rekke spill og konkurranser. Du kan prøve dansematte, fotballsparking, tautrekking, ansiktsmaling, hest og slede, lykkehjul og mye mer.

Jørn Hoel gleder seg til å opptre på Vivil-Lekene! 

Jørn Hoel skal opptre på banketten lørdag kveld, og da kan det ikke bli annet en god stemning for festklare utøvere og publikum. Vi gleder oss allerede til å høre Hoel sin fantastiske røst på årets fest.

Årets bankett finner sted i den flotte bankettsalen på Thon Hotel Oslofjord, der 500 mennesker skal teste ut dansegulvet etter festmiddagen.

 

Ønsker du vite mer om Jørn Hoel? Trykk her for å besøke hans hjemmeside.

 

Verdensmester i fotballtriksing kommer til Vivil-Lekene

Verdensmester, europamester og rekordsetter i fotballtriksing er norsk og heter Tobias Becs, han kommer til Vivil-Lekene i år og skal vise oss fotballtriks i verdensklassen. Vær forberedt på å se triks du ikke trodde var mulig, Tobias får til og med Zlatan til å måpe med sine utrolige fotballferdigheter.

Har du også lyst til å bli en flink fotballtrikser? Da er Vivil-Lekene riktige sted å være, Tobias kommer også til å lære vekk tips og triks til de som ønsker å lære mer. Gjett om vi gleder oss!

Ønsker du vite mer om Tobias Becs? Her er profil hans på Facebook. 

Heia, heia Viqueens! 

På årets Vivil-Leker er vi også så heldige å få besøk av Norges største og mest prestisjefulle cheerleader-lag, Viqueens Cheerleaders. Viqueens Cheerleaders har noen av verdens beste utøvere i sin idrett og med hele 67 NM-gull, 8 kongepokaler, 24 EM-gull og 3 VM-sølv er det trygt å si at Viqueens kommer til å holde et forrykende show for oss! Det kommer til å bli høy wow-faktor, og om det finnes noen som har fasitsvaret på det å skape god stemning, så er det nok denne gjengen her. Vi gleder oss til å se disse dyktige og akrobatiske idrettsutøverne i  action.

 

Vil du vite mer Viqueens? Her er deres profil på Facebook. 

Vi håper å se deg på Vivil-Lekene!

Trykk her for påmelding til Vivil-Lekene 2018.