Heia VIVIL 

 

Helgen 1. – 3. juni er det igjen duket for storstilt idrettsfest i Bærum når over 500 små og store utøvere fra nær og fjern entrer Nadderud stadion. Hjertelig velkommen alle sammen. 

Som ordfører er jeg veldig stolt over at Bærum år etter år får æren av å være vertskommune for dette eventyrlige arrangementet som for hvert år blir mer og mer populært. Ikke så rart da arrangementet gir utøverne og ledsagerne muligheter til å treffe hverandre igjen, men også stifte nye og varige vennskap. En sann idrettsglede, omsorg, nestekjærlighet, respekt og inkludering er nettopp det som kjennetegner VIVIL-lekene, og jeg vil benytte anledningen til å rette en stor takk til VIVIL, trenerapparat, foreldre og alle frivillige som har bidratt til at VIVIL-lekene gjennomføres på en profesjonell måte år etter år.  

Idretten er et levende fellesskap av utøvere, trenere, frivillige og heia-gjenger. Idretten er lokalmiljø, fremtidsdrøm og sikkerhetsnett.  Det handler om fair play, fellesskap og glede og er en flott integreringsarena som på sitt beste kan gi mennesket følelsen av å være verdifull. Både i og utenfor arenaen. Det er dette VIVIL-lekene handler om. 

Fysisk aktivitet er viktig og helsebringende, men nesten like viktig er det sosiale samværet. Jeg vet at det er mange av dere som nettopp gleder dere til det. 

Lykke til med VIVIL-lekene – jeg heier på dere alle!