Inspirerende møte med deltaker

For mange av våre deltakere er Vivil-Lekene en av årets store begivenheter. Her skapes vennskap, idrettsglede og mestringsfølelse hvert eneste år.  Men dessverre hender det at til og med de mest ivrige deltakere må melde avbud. 

I år fikk dessverre ikke Vivil-Lekene veteran Trine deltatt. Hun har vært med på lekene 10 ganger tidligere, og gleder seg hvert eneste år til å delta. I år ble hun dessverre syk, og måtte legges inn på sykehuset for å få transplantert en nyre. Dermed var hun ikke i form til å få med seg årets leker. Dette syntes Trine var veldig leit.

Da Vivil-Lekene ledelsen fikk høre dette, bestemte vi oss raskt for at vi ønsket å overraske Trine på sykehuset med årets medalje, deltakergaver og invitasjon til neste års 40-årsjubileum. Vi var så heldige å få lov til å besøke henne på sykehuset, og hun smilte bredt da hun fikk på seg årets medalje og caps.

Trine har gått gjennom en tøff periode, men hun er en ekte gledesspreder med store planer for neste års deltakelse på Vivil-Lekene. Hun har allerede bestemt seg for å løpe både 100- og 400 meter.  Det var veldig inspirerende å møte en så tøff sjel. Fortsatt god bedring, Trine!! ? Vi heier på deg, og gleder oss til å se deg igjen 24. – 26. mai neste år!