Praktiske opplysninger

INFORMASJON:

Informasjonssenteret er behjelpelig med de fleste spørsmål i forbindelse med stevnet. Her møter du Eva Dønås og hennes gode hjelpere. Informasjonssenteret selger profileringsartikler for VIVIL-LEKENE og formidler bytte av festbilletter, betaling og kontantuttak er også mulig. I år er festbilletten et armbånd. Informasjonssenteret er lokalisert ved hovedinngangen til Nadderud Stadion. 

TRANSPORT:

Forespørsel om transport under stevnedagene kan rettes til transportansvarlig Alf Håland på telefon 92634123. Dette gjelder transport til og fra hotell og Nadderud eller til tog/buss.

KAFETERIA/KIOSK:

Kafeteria i Nadderudhallen er åpen for servering under hele arrangementet. I Nadderud Arena der håndballturneringen avvikles blir det egen kafeteria lørdag og søndag, samt servering fra grillen utenfor inngangspartiet. I tillegg henvises det til servering med grill ved aktivitetssenteret og på baksiden av stadionområdet hvor det selges drikke, frukt, vafler, kaffe, te, smurte rundstykker, pølser og is. Alle utsalg kan ta imot kontant, bankkort eller vipps betaling.

TOALETTER:

Toaletter finnes i begge stadionhusene, Nadderudhallen og Nadderud Arena.

SEKRETARIAT:

Sekretariatet ligger i 2. etasje i Stabæk Fotball`s lokaler. Resultater blir slått opp fortløpende på hovedtavle ved den store lysmasten og ved aktivitetssenteret samt egen tavle i Nadderud Idrettshall for Bocciaturneringen og egen tavle i Nadderud Arena for håndballturneringen.

TRIKSESKOLE 2. JUNI

Lørdag 2. juni er vi så heldige å få besøk av en ekte verdensmester i fotballtriksing, Tobias Becs. Tobias skal ha en trikseskole ved aktivitetssenter, for de som ønsker å lære seg kule fotballtriks!

DELTAKERFESTEN

Det er bare å glede seg til deltakerfesten 2.juni! I år skal selveste Jørn Hoel opptre på banketten, for en drøm! I år holdes festen på Thon Hotel Oslofjord. Festbillettene vil også i år være i form av et armbånd. Billetter til deltaker-festen leveres ut hos Eva Dønås i informasjonssenteret på lørdag. Ved parkeringsbehov får dere parkeringslapper i hotellets skranke.

I AKTIVITETSSENTER På VIVIL-LEKENE

skal man ha det gøy mellom slagene! På vårt aktivitetssenter kan vi garantere at det finnes gøyale aktiviteter for alle og enhver. Du kan prøve deg på pilkast/ ballongfotballblink, kast på blikkbokser, ansiktsmaling, ri lekehester fra Øvrevoll Galopp, lykkehjul og mye mer.

FØRSTEHJELP:

Ved behov kontaktes førstehjelpstasjonen som er opprettet på banen. Norsk Folkehjelp stiller med ett stort mannskap og kompetanse på førstehjelp. I tillegg har vi sanitetsansvarlig lege til stede hele helgen. Han kan treffes på mobil 95877000

VIVIL – LEKENE

Er et idrettsstevne for utviklingshemmede, uansett funksjonsnivå. Det vil ikke bli foretatt diskvalifikasjoner av deltakere som kommer i skade for å bryte det gjeldende reglement.