Praktiske opplysninger

INFORMASJON:

Informasjonssenteret er lokalisert ved hovedinngangen til Nadderud Stadion. Informasjonssenteret er behjelpelig med de fleste spørsmål i forbindelse med stevnet. Her møter du Mona Strande og hennes gode hjelpere. Informasjonssenteret selger profileringsartikler for Vivil-Lekene og formidler festbilletter og betaling. Du kan også heve kontanter her. Vi oppfordrer å ta kontakt med lederen for din seksjon om du har praktiske spørsmål. Kontaktinformasjon til seksjonslederne finner du på side 5 i programbladet. Informasjonssenteret er lokalisert ved hovedinngangen til Nadderud Stadion, på venstre side

TRANSPORT:

Forespørsel om transport under stevnedagene kan rettes til transportansvarlig Jørgen Sætre på telefon 92824199. Dette gjelder transport til og fra hotell og Nadderud eller til definerte tog/busstasjoner i nærheten.

KAFETERIA/KIOSK:

Kafeteriaen i Nadderudhallen er åpen for servering under hele arrangementet. I Nadderud Arena der håndballturneringen avvikles blir det egen kafeteria lørdag og søndag. I
tillegg henvises det til Stadion-servering med grill ved aktivitetssenteret hvor det selges mat og drikke. Alle utsalg kan ta imot kontant-, bankkort-, og Vipps-betaling.

TOALETTER:

Toaletter finnes i begge stadion-husene, i Nadderudhallen og i Nadderud Arena.

SEKRETARIAT:

Sekretariatet ligger i 2. etasje i Stabæk Fotballs lokaler. Resultater blir slått opp fortløpende på hovedtavle ved den store lysmasten og ved aktivitetssenteret samt egen tavle i Nadderud Idrettshall for Bocciaturneringen og egen tavle i Nadderud Arena for håndballturneringen.

VIVIL-LEKENE FÅR SIN EGEN MASKOT!

Gled deg til å møte ham etter innmarsjen på åpningsseremonien, og finn ut av hva han heter!

PRINSESSEN KOMMER PÅ BESØK

Prinsesse Märtha Louise kommer på besøk til oss på søndag og blir med på stafett, bursdagsparade og premieutdeling! Vi ønsker Prinsessen velkommen!

DELTAKERFESTEN

Årets deltakerfest blir en skikkelig bursdagsfest der vi skal markere 40 år med Vivil-Leker, kose oss med konsert fra bandet Guilty Pleasures & The Goodvibes, få nydelig middag, danse på nattklubben, og feire en super helg sammen! Billetter til deltaker-festen leveres ut hos Mona Strande i informasjonssenteret på lørdag. Ved parkeringsbehov får dere parkeringslapper i hotellets skranke.

AKTIVITETSSENTER

På Vivil-Lekene skal man ha det gøy mellom slagene!
I vårt aktivitetssenter kan vi garantere at det finnes gøyale aktiviteter for alle og enhver. Du kan prøve deg på pilkast/ ballongfotballblink, kast på blikkbokser, ansiktsmaling, klatrevegg, lykkehjul og mye mer.

FØRSTEHJELP:

Ved behov for førstehjelp, henvend deg i infokiosken. Norsk Folkehjelp stiller med ett stort mannskap og kompetanse på førstehjelp. I tillegg har vi sanitetsansvarlig lege til stede hele helgen. Han kan treffes på mobil 95877000.

VIVIL – LEKENE

Er et idrettsstevne for utviklingshemmede, uansett funksjonsnivå. Det vil ikke bli foretatt diskvalifikasjoner av deltakere som kommer i skade for å bryte det gjeldende reglement.