Praktiske opplysninger

INFORMASJON:

Årets Vivil-Leker arrangeres samlet i BIP-hallen på Rud. Alle aktiviteter, kiosker og informasjonspunkter vil finnes på samme sted. Vi jobber med detaljer knyttet til arrangementet og oppdaterer informasjonen løpende.

TRANSPORT:

Forespørsel om transport under stevnedagene kan rettes til transportansvarlig Jørgen Sætre på telefon 92824199. Dette gjelder transport til og fra hotell og Rud eller til definerte tog/busstasjoner i nærheten.

KAFETERIA/KIOSK:

Kafeteriaen i BIP-hallen er åpen for servering under hele arrangementet. Det er mulig å betale med kontant-, bankkort-, og Vipps-betaling.

SEKRETARIAT:

Sekretariatet ligger i kafeteria. Resultater blir hengt opp fortløpende i samme område.

VIVIl-LEKENES EGEN MASKOTT KOMMER!

Ville Villkorn er helt vill etter alt for lang pause og er klar for sprelling, løping og ikke minst heiaroping!

DELTAKERFESTEN

Stor deltagerfest lørdag 6. November klokken 18.30 på Thon Hotel Oslofjord. Det blir servering, underholdning og ikke minst dans. Sandra & the Rocketqueens spiller opp dansegulvet! Vi satser på en minnerik kveld og håper dere vil tilbringe kvelden sammen med oss. Pris pr. person er Kr 500 , -. Festbilletten betales ved påmelding og deles ut på lagledermøtet. Husk å gi beskjed om evt. allergier.

OVERNATTING

THON HOTEL OSLOFJORD, BÆRUM

Her har vi reservert:

Enkelt værelse Kr. 795 , –
Rom med 2 senger, pris pr. person pr. døgn Kr. 498 , –
Rom med 3 senger, pris pr. person pr. døgn Kr. 398 , –
Rom med 4 senger, pris pr. person pr. døgn Kr. 349 , –

Alle priser inkluderer frokost.

Overnattingsplassene er reservert frem til 15. oktober. VÆR RASK MED BESTILLINGEN. Det tas forbehold om prisendringer. Oppgjør foretas direkte med Thon Hotel Oslofjord tlf. 67556600. Oppgi Vivil-Lekene som referanse.

Gi beskjed ved bestilling om dere ønsker å smøre matpakke ved frokosten. Dette koster kr 55,- pr person.

FØRSTEHJELP:

Ved behov for førstehjelp, henvend deg i infokiosken. Norsk Folkehjelp stiller med ett stort mannskap og kompetanse på førstehjelp. I tillegg har vi sanitetsansvarlig lege til stede hele helgen. Han kan treffes på mobil 95877000.

VIVIL – LEKENE

Er et idrettsstevne for utviklingshemmede, uansett funksjonsnivå. Det vil ikke bli foretatt diskvalifikasjoner av deltakere som kommer i skade for å bryte det gjeldende reglement.