Takk for i år!

Så var årets leker ferdige og vi har gjennomført Vivil-Lekene 40 ganger! I løpet av helgen har 540 deltagere løpt, hoppet, kastet og svømt. De har spilt håndball, fotball og boccia. Felles for alle er at utøverne har stilt opp med et smil om munnen og masse innsats.

Ville Villkorn har ruslet rundt og fått hilse på mange av deltagerne. Han har fått masse kos og sett mange flotte prestasjoner. Ville Villkorn har allerede meldt seg på Vivil-Lekene 2020 og gleder seg masse til å se dere igjen. Han er nemlig veldig glad i å både kose, hoppe og løpe rundt.

Barnas Vivil hadde flere glade barn som gjennomførte aktiviteter på søndag etter innmarsj og høytidelig klipping av rød snor. Barnas Vivil er et tilleggsarrangement på Vivil-Lekene som vi håper vil vokse i årene som kommer.

Vivil-Lekenes beskytter, prinsesse Märtha Louise, deltok på avslutningsparaden og medaljeutdelingen. Kongehuset har lagt ut en sak om hennes deltagelse her.

Arets avslutning av Vivil-Lekene ble feiret med Kampen janitsjar, Haslum pikekorps, Jump dansegruppe, veteranbiler, Lars Erik Blokkhus fra Plumbo, Bærums Verk Charmers og hest og vogn fra Ringerike skyssskafferlag

Gleden over å drive med idrett har ligget som et teppe over Nadderud hele helgen. Tenk å bli servert så mange smil og heiarop i hver eneste konkurranse!

Vi er veldig takknemlige for at dere valgte å delta i Vivil-Lekene og for at dere bidrar til å skape et fantastisk arrangement. Vi gleder oss til å se dere alle neste år og i årene som kommer.

Medieoppslag:
Budstikka
Budstikka
Budstikka bildeserie
Dagsavisen